Az Árminimummal rögtön megtalálhatod a legjobb árat a kiszemelt ingatlanhoz. Bármelyik portálon is hirdetik.

Az Árminimumnál járt az RTL Klub Édes Otthon magazinműsora

2018. december 05. - Árminimum

Benne voltunk a tévében  Molnár Andinak (RTL Klub, Édes Otthon) mutattuk be az Árminimumot és azt, hogy hogyan található meg a nekünk tetsző ingatlan a legjobb áron. #arminimum #rtlklub #édesotthon

Mi a baj az ingatlanosokkal?

bad-realtor2.jpg

Gyakori, hogy a vevők és eladók inkább a saját kezükbe veszik az ingatlankeresést és eladást, annyira nem bíznak az ingatlanosokban. A szakma megítélése egyáltalán nem pozitív, és ennek bőven vannak jogos okai. A negatív tapasztalatoknak pedig a jó ingatlanosok isszák meg a levét.

Tovább

Ne higgy a lakáshitelhirdetéseknek!

Tippek lakásvásárlóknak és hitelfelvevőknek

lakashitel.jpg

Aki lakáshitelt keres, gyorsan összezavarodhat a hirdetések útvesztőjében. Önmagában az alacsony THM-es hirdetés mögött bármi rejtőzhet, az ajánlatokat a teljes információ birtokában szabad csak mérlegelni.

Tovább

Hogyan találj jó lakást olcsóbban?

tu-a-szenakazalban.png
Előző cikkünk kapcsán egy olvasónk viccesen megkérdezte, hogy akkor most megkaphatja-e akkor az 5 milliós ingatlant is 1 millióért :) Ilyet még nem találtunk, de 25 milliós ingatlant 20-ért már nem is egyet. Valóban jelentős összeget megspórolhatunk, ha alaposan szétnézünk.

Tovább

Ugyanaz a lakás 3,8 millió forinttal olcsóbban?

Csak attól függ, kitől vesszük.

ingatlanok milliós árkülönbséggel

 

Aki aktívan lakást keres és böngészi az ingatlanhirdetéseket, annak aligha újdonság, hogy ugyanaz az ingatlan számtalan portálon és hirdetésben felbukkan, gyakran különféle árakon.

Tovább

Ingatlanossal vagy anélkül?

Mítoszok és a valóság lakáseladásnál és lakásvételnél

Számtalan kiábrándult ügyfél panaszkodik eladóként vagy vásárlóként arra, hogy minősíthetetlen szolgáltatást kapott az ingatlanközvetítőtől. Közszájon forognak a simlis vagy csak egyszerűen lusta, nemtörődöm ügynökökről szóló történetek. Sokan emiatt úgy gondolják, hogy az ingatlanosokat a legjobb kihagyni - akár eladásról, akár vételről legyen szó. Végülis minden hirdetés kint van a neten (és persze nálunk is az Árminimumon:).

realtor.png

Ennek ellenére úgy gondoljuk, hogy sikeres, rövid- és hosszútávon is kedvező tranzakció létrejöhet ügynök nélkül és ügynökkel is. Mint ahogyan egy “befürdés” is megtörténhet egyedül vagy ingatlanos jelenlétében is. De akkor mégis hogyan döntsünk?

Tovább