Az Árminimummal rögtön megtalálhatod a legjobb árat a kiszemelt ingatlanhoz. Bármelyik portálon is hirdetik.

Árminimum blog

Hogyan találj jó lakást olcsóbban?

2018. február 14. - Árminimum

tu-a-szenakazalban.png
Előző cikkünk kapcsán egy olvasónk viccesen megkérdezte, hogy akkor most megkaphatja-e akkor az 5 milliós ingatlant is 1 millióért :) Ilyet még nem találtunk, de 25 milliós ingatlant 20-ért már nem is egyet. Valóban jelentős összeget megspórolhatunk, ha alaposan szétnézünk.

Ha figyelembe vesszük, hogy 1 ingatlant átlagosan 5-en hirdetnek és gyakran különböző árakon, akkor nagyot veszíthetünk, ha további tájékozódás nélkül a legelső hirdetővel meg is állapodunk. 3,8 millió forint az átlagos árkülönbség a meghirdetett ingatlanok árai között. Van olyan ingatlan, ahol ez csak 1 millió forint, van ahol 5, de a csúcsot mindenképpen a maga 1,2 milliárd forintos árkülönbségével hirdetett lakóingatlan (valójában inkább palota) tartja.

Órákat, napokat eltölthetünk a legolcsóbb hirdetés keresésével, különféle portálok és hirdetések böngészésével. Ezt az időt megspórolhatjuk az Árminimummal, amely azonnal és ingyenesen megmutatja az éppen nézett ingatlanhoz tartozó legolcsóbb hirdetőt, bármelyik ingatlanos oldalon is járunk.

Az Árminimumot 1 kattintással innen tudod telepíteni: arminimum.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://arminimum.blog.hu/api/trackback/id/tr4013668594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása