Az Árminimummal rögtön megtalálhatod a legjobb árat a kiszemelt ingatlanhoz. Bármelyik portálon is hirdetik.

Árminimum blog

Használd az Árminimumot albérletkeresésre is!

2018. augusztus 22. - Árminimum

arminimum_2_poszt_1200x800.jpg

Vége a nyárnak, megindult a roham a bérelhető lakások után. Örömmel tudatjuk, hogy elkészült az Árminimum új funkciója, amellyel immár a kiadó ingatlanokra is összegyűjtjük az összes hirdetést.

Budapesten és az egyetemi városokban hatalmas az albérletek iránti kereslet. Mivel ez egy igen gyorsan mozgó piac, azt feltételeztük, hogy kevésbé kaotikus a helyzet, mint az eladó ingatlanok esetében.

Ez a feltételezést azonban megcáfolták az adatok: az albérleti piacon 23 százalék a káoszindex, azaz a bérlemények 23 százalékát több ügynökség (és talán a tulajdonos közvetlenül is) hirdeti. Az augusztus 20-i adatok szerint a több hirdetésben is szereplő ingatlanok esetében a legmagasabb és a legalacsonyabb meghirdetett bérleti díj között átlagosan 37000 forint/hó a különbség.

A Magyarországon egy adott napon piacon lévő 45-50 ezer albérleti hirdetés valójában csak kb. 15-17 ezer bérleményt takar, amelyek átlagos bérleti díja havi 234 ezer forint. Ehhez képest a 37000 forintos átlagos eltérés 16 százalékot jelent.

Hogyan telepítsd az új funkciót?

Ha már használod az Árminimumot, akkor nincs teendőd - a bővítmény hamarosan frissülni fog, és ezen túl kiadó lakások esetén is működésbe lép.

Ha most kezded használni: telepítsd a bővítményt az arminimum.hu oldalról a Telepítés gombra kattintva. Kövesd az utasításokat, add hozzá a bővítményt a böngésződhöz. (Az Árminimum Chrome és Firefox böngészőkben működik.) A sikeres telepítés után a böngésző jobb felső sarkában megjelenik egy kis “Á” ikon.

Ezután nyiss meg egy eladó vagy kiadó hirdetést - amennyiben további hirdetéseket vagy információt találtunk az adott ingatlanhoz, a felugró üzenetre kattintva azonnal láthatod a többi hirdetést, képet, leírást, valamint a hasonló hirdetéseket is.

Az Árminimum az alábbi oldalakon működik kiadó ingatlanokra: ingatlan.com, alberlet.hu, ingatlanbazar.hu, ingatlanok.hu, jofogas.hu, otthonterkep.hu, ingatlantajolo.hu, maxapro.hu. startapro.hu.

Ha elakadtál a telepítésben vagy egyéb kérdésed van, írj a hello@arminimum.hu-ra és segítünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://arminimum.blog.hu/api/trackback/id/tr6114194037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása