Az Árminimummal rögtön megtalálhatod a legjobb árat a kiszemelt ingatlanhoz. Bármelyik portálon is hirdetik.

Árminimum blog

Árminimum keresőoldal: elindultunk!

2019. február 08. - Árminimum

arminimum-announcement.jpg

 A hét elején elindítottuk az Árminimum keresőoldalt, amellyel közvetlenül kereshettek az összes jelentős ingatlanportál és több száz iroda eladó és kiadó hirdetései között elhelyezkedés, ár és alapterület alapján (hamarosan a többi keresési paraméter is bekerül).

Az új keresőoldalon egy kiválasztott hirdetésre kattintva megmutatjuk az adott ingatlanhoz tartozó legjobb ajánlatot - hiszen egy ingatlant általában többen is hirdetnek különböző árakon -, valamint az összes jogszerűen elérhető képet és leírást az adott ingatlanról.

am-elindultunk1.png

A kereséshez szervesen kapcsolódik a már ismert Árminimum bővítmény, amely a hirdetési oldalakon megnyitott hirdetések megtekintésekor válik aktívvá és mutatja meg, ha az adott ingatlanra van jobb ajánlat, vagy további képeket, leírásokat tudunk mutatni róla.

Bónusz újdonságok:

1. Keresés hirdetési link alapján: nemcsak paraméterek (keresési feltételek), hanem hirdetési link alapján is kereshettek az Árminimum keresőoldalán, amely azt mutatja meg, hogy az adott linken hirdetett ingatlanra létezik-e jobb ajánlat máshol. Hirdetés linkjére úgy tudsz keresni, ha közvetlenül a hirdetési portálon megnyitott hirdetés webcímét átmásolod a “HIRDETÉS LINKJE ALAPJÁN” alatti mezőbe, vagy ha telepíted az Árminimum bővítményt a böngésződbe, akkor az ezt automatikusan megteszi helyetted:

am-elindultunk2.png

2. Hasonló ingatlanok funkció: az adott lakáshoz vagy albérlethez megmutatjuk a hasonló paraméterű egyéb hirdetéseket is a “HASONLÓ INGATLANOK” fül alatt, így a keresés még könnyebb és hatékonyabb.

3. Kedvencek: mostantól a neked tetsző hirdetéseket a kis szív ikonra kattintva el tudod menteni kedvencként, és az oldal tetején található “KEDVENCEIM” linkre kattintva később is megtalálod őket.

am-elindultunk3.png

Nézzétek meg az új oldalt és írjátok meg a véleményeteket a kommentekben!

Az Árminimum bővítmény továbbra is letölthető az oldalról: www.arminimum.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://arminimum.blog.hu/api/trackback/id/tr214615446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása